Crypto TB Signal Newsletter

Crypto TB Signal Newsletter este un buletin informativ de analiza a evolutiei Bitcoin in special si al pietei criptomonedelor in general. El contine doua elemente:

  1. un buletin informativ
  2. un sistem de alertă, TB Signal

Buletinul informativ

Buletinul informativ vrea sa ofere informatii practice, in limbaj simplu de receptat, care sa te ajute sa intelegi lumea criptomonedelor si sa profiti de pe urma ei.

Este trimis prin email, o data pe saptamana, in fiecare Joi dimineata.

Contine:


-analiza variatiei pretului de piata al BTC in ultimele 7 zile si incotro s-ar putea indrepta pretul
-Altcoin pe Binance: analiza unui altcoin listat pe Binance, desemnat prin votul abonatilor.
-stirea saptamanii (BTC, altcoins, DeFi, NFT etc.) si in ce fel te poate ajuta sa profiti de pe urma ei
-articolele saptamanii: propunere de lecturare de articole informative/educative, cu aplicatie practica, ce iti clarifica un aspect important din lumea criptomonedelor
-intrebarea saptamanii: raspund la cea mai interesanta intrebare pe care am primit-o in saptamana anterioara
-meme-ul saptamanii

TB Signal

Este un serviciu de alerta, trimis prin email, in fiecare zi.

Este format din doua componente:
a.un indicator exprimat procentual incearca sa identifice maximul si minimul ciclului de piată al Bitcoin, adica zilele in care ar fi posibil sa se atinga pretul maxim in perioada de crestere a pietei (Bull Market), si zilele in care ar fi posibil sa se atinga pretul minim in perioada de scadere a pietei (Bear Market)
b. un indicator procentual care incearca sa identifice daca ne aflam intr-o perioada in care capitalul este investit preponderent in altcoins (Alcoin Season) sau este investit preponderent in Bitcoin (Bitcoin Season)

Acest email este trimis zilnic, in cursul diminetii (ora Romaniei) si contine cei doi indicatori calculati la valorile zilei anterioare. Indicatorii sunt interpretati, adica se explica daca ne aflam intr-o perioada de:
-maxim de pret BTC
-minim de pret BTC
-Altcoin season
-Bitcoin season

Observatii importante:

  1. buletinul informativ si indicatorii BT Signal sunt oferite cu scop educativ, informativ si NU trebuie considerate indemn la investitie sau a fi informatii pe baza carora se pot lua decizii de investitie
  2. folosirea informatiilor din buletinul informativ sau a TB Signal pentru a lua decizii de investitie poate duce la pierderi financiare
  3. autorul (autorii) buletinului informativ si al serviciului TB Signal NU sunt raspunzatori de folosirea informatiilor din buletin si a indicatorilor TB Signal de catre abonati, si a eventualelor pierderi, directe sau indirecte, care pot apare din aceasta folosire.
  4. prin achizitionarea buletinului informativ si a TB Signal, abonatul intelege si accepta afirmatiile de la punctele 1,2 si 3